Цеца со тело ремек дело, “слечена” на базен (видео)

5 мај, 2020
ceca

Светлана Цеца Ражнатовиќ очигледно ги менува навиките. Покрај тоа што се храни здраво, таа времето во излоација го поминува целосно посветено на самата себе.

Активностите на социјалните мрежи ги сведе на минимум, а со што ги исполнува деновите може да погледнете во видеото.