Цела се наежила! Анастасија открила најголем страв, низ цело нејзино тело се наежила

13 мај, 2020
Naslovna

Младата пејачка Анастасија Ражнатовиќ, која следеше по стапките на нејзината мајка Светлана Цеца Ражнатовиќ, покрај тоа што напорно работи и снима, е многу активна на социјалните мрежи.

Скоро секој ден, таа споделува детали од животот со својот придружник, што ужива, што сака да гледа, што ужива, што најмногу ужива, а сега откри дека е исплашена од грешки.

Имено, додека таа се одмарала покрај базенот, една бубачка слетала на Анастасија, што ја натерало да се тресе.