Целата ситуација стана апсурдна – Јелена Карлеуша проговори за својот брак и војната на социјалните мрежи

23 мај, 2020
k3g0g4pj-169.png

Јелена Карлеуша ја прими на гости телевизиската екипа на IDJTV и разговараа за концертите, војната на социјалните мрежи но и за својот брак кој беше често пати под лупата на јавноста.

Пејачката за време на карантинот смисли Tik Tok предизвик на основа на својата нова песна „La Bomba“ која наскоро ќе биде објавена. Во таа прилика таа ја предизвика и Теодора Џехверовиќ со која не се во добри односи на што таа се одзвала. Јелена ни открива зашто тоа го направила:

  • Тагнав дами на Instagram за кои сметам дека се убави, атрактивни и знаат да пеат и играат. Тоа го направив комплимент.

Бракот на Јелена и Душко Тошиќ често е мета на натписите во новините, со оглед на тоа дека се шпекулира декаа се разведуваат. По тој пповод Јелена се обрати на социјалните мрежи и прати остра порака.

Погледнете дел од интервјуто со Јелена Карлеуша: