Целосно се откажа од децата! Поранешната сопруга на Том Круз не сака да чуе за нив!

28 август, 2020
том круз

Веќе познатата поранешна двојка, 58-годишниот Том Круз и 53-годишната Никол Кидман, се најдоа на „воената нога“, бидејќи тие се разведоа и започнаа борба против старателството над децата.

Иако нивните посвоени деца, 27-годишната Изабел J и две години помладата Конор, веќе тогаш покажаа на чија „страна“ сакаат да бидат, мајката до неодамна не се откажа, пишува Забава Тајмс.

Останува да видиме што ќе се случува.