Човечкиот КЕН објави фотографија без ФИЛТЕР! Зошто докторите се согласуваат да го оперираат?

13 септември, 2020
кенБразилецот Родриго Алвеш (37) целосно го смени животот по бројните пластични операции.

Неговиот сон се оствари и тој стана жена, и го смени своето име во Естетика. Неодамна ги загрижи своите следбеници за завој на брадата, бидејќи беше на операција. Тој претходно најави дека треба да оди на уште два до три за да биде целосно задоволен. Сепак, многумина се повеќе се загрижени за неговиот изглед.

Тој објави фотографија дека не минува низ филтрите, а многумина го молеа да престане со операциите. Тие погледнаа претежно во неговиот нос, кој изгледаше како да се распаѓа.

– Стоп за негативните коментари. Кој си ти да зборуваш грдо за некој што не ти направил ништо? Уживајте во вашиот живот и оставете го сам – напишаа кометарите.

Родриго не обрнува внимание на критиките, важно е тој да биде задоволен.