Човек од сенки препорачува: Пет албуми кои мора да ги преслушате денес

7 мај, 2020
Naslovna

Мистериозен автор на радио со алијасот Man of Shadows, од исчезнатото YU Radio, ни ја испраќа неговата звучна разгледница од  кои пет албуми би требале да ги слушнете денес.

1.The Wants: Container

2.Car Seat Headrest: Making a Door Less Ipen

3.M. Ward: Migration Stories

4. The Slits: The Return Of The Giant Slits

5. Judy Nylon & Crucial: Pal Judy