ЧОВЕК СО СУРЛА ШЕТА НИЗ ГРАДОТ! Еве како на овој Србин му текна да направи маска против корона, минувачите во шок!

12 мај, 2020
Capture

Со почетокот на пандемијата на корона вирусот, имавме можност да видиме разни маски. Тие беа претежно специјално дизајнирани, изработени од памук, кои членовите на женскиот пол најчесто ги комбинираат со својата облека.

Погледнете ја маската што ја носи сограѓанин во центарот на Белград, кој не помина незабележан од случајните минувачи.