Дали е ова најубавата спортистка на светот?

21 мај, 2020
русинска

Јулија Канакина е руска спортистка, шампион во скелетон.

Кралицата на зимските спортови е исто така кралица на Инстаграм, каде што редовно објавува жешки фотографии.

Таа тренира напорно, изгледа како бомба додека го прави тоа и, за жал, има дечко.

Таа е позната во Русија како „најатрактивна спортистка во земјата и во светот“, затоа погледнете ги фотографиите и проценете сами!