Дали е ова знак дека ги решиле сите проблеми? Јавноста шпекулира дека Изабела Круз сака да го поправи својот однос со нејзината мајка Никол Кидман!

28 септември, 2020
никол кидман

Ако треба да се поверува на еден „лајк“, што Изабела Круз го остави на официјалниот профил на Инстаграм на нејзината мајка Никол Кидман, со која има лош однос со години, се чини дека тие две се на добар пат да ги испеглаат сите несогласувања и да надоместат со години да не зборуваат.

Со години, Никол Кидман беше одделена од своите деца Изабел и Конор, кои ги посвои со поранешниот сопруг Том Круз. Неговата желба беше сите да живеат и растат во скиентологија а тоа ја задуши австралиската актерка, која на крајот избега од тој брак без оглед на тоа, свесна дека ги губи децата.

Изабела и Конор останаа да живеат со Том Круз, кој дозволи неговите деца да бидат воспитувани од целата скиентолошка заедница и кој реши да го направи животот на Никол Кидман мизерен и да и ги одземе сите контакти со децата. Сето тоа во голема мера ги погоди најмладите, кои целосно се оградија од својата мајка.

Двојката ја посвои Изабела во 1992 година, и како среќно четиричлено семејство живееше до 2001 година. После тоа, имаше малку јавни настапи од Никол Кидман во кои таа ќе зборуваше за нив, веројатно поради огромните забрани и уцени, а самата Изабела стана примерен член на Скиентолошката црква, каде што е исто така задолжена за внесување нови членови.

Денес, 27-годишната девојка очигледно одлучи дека е подготвена да ја обнови врската со нејзината мајка, а тоа веднаш ги привлече обожавателите на Никол Кидман, кои ја „снимија“ Изабела Круз од нејзиниот профил Бела Кидман Круз, оставајќи лајкови под објавите на нејзината мајка.

Нејзиниот потег е многу голем и важен, кога се знае дека тие речиси и да немаат врска во последните неколку години. Изабела дури ја следеше нејзината мајка на нејзиниот официјален профил на Инстаграм, но Никол Кидман не го стори истото. Изабел не е меѓу 133 лица што ги следи.

Инаку, Изабела Круз е поранешна студентка по уметност, која живее со нејзиниот сопруг, компјутерскиот програмер Макс Паркер, со кого тајно се омажи во 2015 година, во Кројдон, на 19 километри оддалеченост од Лондон.