Детали за познатата лезбејска афера на познатата актерка! “Таа ме турна кон ѕидот и почна да ме бакнува”

17 септември, 2020
1

Според Бренди, двајцата се запознале пред две години и тоа е моментот кога почнале интимно да се гледаат. Денис тогаш наводно гледала во градите цела вечер во ресторанот, а потоа и рекла дека и самата би сакала да оди на операција. Таа рече дека би сакала да ја гледа гола, па и двајцата завршија заедно во бањата.

Лезбејска афера на ријалити ѕвездата Бренди Гланвил и актерката Дениз Ричардс ги полнеше колумните во медиумите со месеци. Сите сочни детали доаѓаат исклучиво од Гланвил, а Ричардс тврди дека никогаш не се случило такво нешто. Според Бренди, двајцата се запознале пред две години и тоа е моментот кога почнале интимно да се гледаат. Денис тогаш наводно и гледала во градите цела вечер во ресторанот, а потоа и рекла дека и самата би сакала да оди на операција. Таа рече дека би сакала да ја гледа гола, па и двајцата завршија заедно во бањата.

Таму ситуацијата стана жешка. Имено, Дениз наводно ја турнала Бранди до ѕидот откако и ги покажа градите и страсно ја бакна. Таа објасни дека ваквиот развој на ситуацијата не ја вознемирува бидејќи и двајцата биле пијани, а веќе имала такви искуства со други жени. На крајот на краиштата, Ричардс ја замоли да не ги споделува деталите за состанокот со другите, а ријалити sвездата не откри дека е омажена и дека се омажи за Арон Фајперс.

Таа нагласува дека аферата штотуку започнала тој ден и дека актерката честопати и праќала пораки со експлицитна содржина затоа што сакала да ја запознае. Таа забележува дека врската завршила откако тие спиеле заедно на едно патување и дека актерката целосно го изгубила интересот за понатамошни чекори во врската.