Дознајте ги особините на мажите од нивните прсти!

29 април, 2020
прсти

За мажите можете да кажете многу, гледајќи во нивните прсти. Некои веруваат дека прстите можете да ги читате онака како што можете да ја читате дланката.

Гледајќи во прстите, можете да ги откриете овие 5 работи за мажите:

1. Големина на половиот орган

Може да се претпостави гледајќи во показалецот- должината на тој прст одговара со големината на пенисот.

2. Машкоста на неговото лице

Најдобар начин е да го погледнете во лице, но доколку сакате дополнително да се уверите во неговата машкост, тоа можете да го направите и со помош на прстите.

Односот помеѓу показалецот и домалиот прст може да укажува на машкоста на неговите црти (ова се нарекува размер 2Д:4Д). Колку е поголема разликата во 2Д:4Д размерот, толку тој е помажествен.

3. Неговата сексуална ориентација

Геј луѓето наводно имаат мала разлика во големината на прстите во однос на хетеросексуалните луѓе.

4. Неговата реакција на антитуморски лекови

Ако рацете им се рамномерно обликувани, тогаш наводно може подобро да одговорат на антитуморска терапија за разлика од оние со нерамномерни раце, особено на терапија која се користи за лечење на канцер на простата.

5. Прстот може да предвиди затајување на аортата

Крути артерии е една од најраните манифестации за неповолни и функционални промени на ѕидовите на вените.

Вашите прсти кажуваат сè, затоа слушајте!