Дознајте што значи ако сте родени на парен или на непарен датум?

15 мај, 2020
броеви

Најпрво сведете го вашиот датум на раѓање на едноцифрени броеви.

– Ден = 23 = 2 + 3 = 5

– Месец = 11 = 1+1 = 2

– Година = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9

Вашата комбинација е 5-2-8, односно непар- пар-непар

1. Непар-непар-непар

Овие личности се насочени кон “се што е светло”. Најчесто имаат наклонетост кон уметноста. Чувствителни се и продуховени. Големи сонувачи се. Тие се жртви за љубовта, но често страдаат од неа. Имаат голема душа и сочувствителни се, сакаат да помогнат. Но, склони се кон испади на бес.

2. Непар- непар- пар

Овие личности се исклучително емотивни. Но таа емотивност вешто ја прикриваат, па во даден момент и сами си веруваат дека немаат чувства. Таинствени се и освен што не ги откриваат емоциите, не ги откриваат ниту плановите, дури ни на своите најблиски. Молчењето за нив е вистинска формула за успех.

3. Непар- пар- непар

Овие личности се градители. Од оваа комбинација се најпознатите архитекти и пронаоѓачи. Тие се носители на хармонија од складност и единство. Кај нив има се што и е потребно на било која комбинација и затоа можат успешно да се вклопат со секоја друга комбинација.

4. Пар- непар- непар

Овие личности се сметаат за многу практични, рационални и луѓе од акција. Тие можат да се обидат во сите спортски дисциплини, различни учења и науки, значи нема област во животот која им е непознатата или недостапна, само во прашање е нивната желба.

5. Непар- пар- пар

Овие личности ги карактеризира извонредната умереност на емотивно, духовно и душевно поле. Им се предвидува сигурен успех доколку се занимаваат со природни науки. Родени математичари се, но може да бидат и добри биолози, еколози, ботаничари и сл. Не реагираат бурно и делуваат како ништо да ние ги иритира. Не сакаат да прават непотребен циркус.

6. Пар- непар- пар

Максмималниот баланс ги прави да изглегаат студени. Добри се во работа која бара органзиација од пошироки размери. Само тие знаат што и каде се случува и секогаш имааат решение за секој проблем. Со голема леснотија можат да ја наметнат својата волја на околината.

7. Пар- пар- непар

На овие личности им е близок физичкиот свет. Ово особено доаѓа до израз доколку овие личности се лекари, хирурзи, психозои или психијатри. Нивната дијагностика е фантастична.

Како да им е судено да им помагаат на другите. Секогаш се подготвени да помогнат.

8. Пар- пар- пар

Овие личности се свесни за недоволниот потенцијал да создадат уметнички дела, па се занимаваат со познавање и следење на уметноста на највисоко ниво.