ДРАМА: Старателството врз децата на Анџелина и Бред Пит сака да го земе нивниот син!

29 септември, 2020
Angelina-Jolie-i-Maddox


Помина долго време од наводната расправија во авионот помеѓу актерот 56-годишниот Бред Пит и неговиот најстар син, 19-годишниот Медокс, и тоа е една од главните причини зошто познатата актерка Анџелина Џоли поднесе барање за развод – не е тајна. Поминаа години, а врската помеѓу славниот татко и посвоениот син сè уште не е „измазнета“. Ова е токму една од причините зошто младиот Медокс сака да се грижи за своите помлади браќа и сестри.

Имено, споменатото списание пишува дека младиот Медокс верува дека Бред не е во висина на улогата на татко и токму затоа тој сака да стане – чувар на неговите помлади браќа и сестри. Според извор близок до семејството, сè било „спонзорирано“ од жестока битка за децата меѓу Бред и Анџелина.

‘Тој е свесен дека ова е голем чекор, но исто така и дека има многу правни „ пречки “со кои треба да се справи, но тој ја виде борбата на Анџелина и Бред за старателство во голема мера врз децата. Медокс верува дека ова е најдобриот начин да се заштитат “, рекол изворот. „Се чини дека постојаните расправии на неговите родители не запираат и на Медокс му е доста од тоа. Сепак, уште полошо од тоа, тој е загрижен за своите браќа и сестри. Тој е свесен дека тоа е многу, но чувствува дека пораснал од разводот на неговите родители и дека може да се справи со тоа “, заклучува изворот.