Дрејк сподели слатка фотографија од будењето на неговиот син Адонис

23 јуни, 2020
29894206-8445715-image-a-3_1592787414618

Иако на почетокот не го признаваше за свој син Дрејк, но откако беа направени сите тестови за татковство сепак на крајот го призна Адонис за син, од мајката Софи Брусо.

Денес Дрејк е трансформиран во вистински татко и во неделата сподели фотографија од својот син, кој само што се разбудил, на социјалните мрежи и заедно го помина Денот на Татковците.