Два месеци имав корона вирус, а не ни бев свесен за тоа

20 мај, 2020
caa13738-af4e-4ec9-a6d9-6cc6d3cb96d9

Мартин Касерес, фудбалерот на италијанскио тим Фиорентина, открил дека два месеца бил заболен од корона вирус без да знае. Тој ова го изјавил за време на еден раговор со јужноамериканскиот комичар Јисел Паоло:

„Имав некои симптоми помешу 8 и 15 март ама ништо посериозно. Тренирав до кога осетив болка во градите и ми рекоа да останам во самоилзолацијаи дека се ќе е во ред за 20 дена. Меѓутоа најверојатно вирусот се зањубил во мене бидејќи дури вчера бев терстиран негативен. Се е во ред се осеќам како нов“ – изјави уругјавскиот репрезентативец.