Џад Лоу со 14 години помлада сопруга го очекува шестото дете

29 април, 2020
Naslovna

Англискиот актер Џад Лоу (47) и неговата сопруга, психологот Филипа Коан (33) се венчаа во 2019 година по четири години врска, а актерот, кој има бурно љубовно минато, сега очекува шесто дете.

Лоу и неговата сопруга Филипа неодамна беа фотографирани пред нивниот дом во Лондон, а според фотографиите, парот изгледа дека го очекува своето прво заедничко дете.

Имено, Филипа, која инаку е тенка, се познавал трудничкиот стомак додека од автомобилот ја отстранила чантата и торбата со храна од ресторанот. Сопружниците сè уште не ја објавиле среќната вест, но тие ниту ја демантирале.

Лоу и Коан се видени минатиот месец како се шетаат во Лондон каде убаво се гледа дека е бремена.