Џенифер Лопез и Алекс Родригез ќе станат родители

1 септември, 2020
75616336_3256826321011100_7669818848107879335_n

Проширување на семејството 

Пејачката Џенифер Лопез и нејзиниот вереник Алекс Родригез беа честа мета на пишувањето на медиумите ова лето, бидејќи требаше да се одржи нивната долгоочекувана венчавка. Бидејќи пандемијата на коронавируси сè уште трае, таа е одложена за некои поубави времиња. Сепак, ако се верува во списанието „Нова идеја“, не треба да ги чекаме подобри времиња. Двојката, наводно, не може да ја сокрие возбудата од проширувањето на семејството, па затоа се подготвени да посвојат момче и девојче.

Списанието тврди дека парот има план за „тајно посвојување“. Бидејќи не можеле да одлучат кој пол го сакаат детето, наводно, постигнале договор со посвојувањето и момче и девојче. „Џенифер сака девојче, а тој сака момче. Едноставно е. Отпрвин ниту таа, ниту тој не сакаа да се откажат од нивната желба, па во еден момент тие направија „одложување“ на планот, сè додека не ја донесоа оваа одлука. Мислам дека ќе бидат многу среќни што ја донесоа таа одлука. Овој момент ги приближи многу, а пандемијата само им помогна да го прошират семејството “, изјави извор близок до парот.