Џиџи Хадид го прослави својот совршен 25-ти роденден во карантин!

27 април, 2020
1f37b901215fcd9e1a8d0f738d4c2921

Џиџи Хадид го прослави својот роденден во четвртокот (исто како и Шекспир). Моделот наполни 25 години (Бард ќе имаше 456). Се разбира, прославата изгледаше малку поинаква за Хадид од изминатите години. Со оглед на карантинот, таа се откажа од својот типичен роденден и  се одлучи за тивка забава помината  дома со нејзината мајка Јоланда и сестрата Бела.

За сите нас 25 беа големи бројки. Можеби изолацијата не е толку застрашувачка кога веќе сте богати и успешни, но како и да е, Хадид се чинеше дека ужива во својот ден со семејството.