Џоковиќ објави фотографија од ќерката Тара: Дали личи на Новак или на Јелена?

16 мај, 2020
џоковиќ

Најдобриот тенисер на светот, Новак Џоковиќ, сподели дел од семејната интимност на социјалните мрежи.

Новак на Инстаграм објави фотографија од неговата ќерка Тара и објасни што се случува.

„Тара и јас играме со глина. Како го поминувате времето со своите деца?“, Ги праша Новак своите фанови.

Иако лицето на Тара не е видливо и тешко е да се процени на кого таа повеќе личи, на Новак или Јелена, многумина во коментарите напишаа дека Тара изгледа како мајка и во однос на бојата на косата.

Парот Џоковиќ ја доби Тара во септември 2017та година, по Стефан, кој е три години постар.

Да потсетиме, Јелена Џоковиќ ја роди малата Тара, како и нејзиниот син Стефан, во Монако, во познатиот комплекс, болницата именувана по принцезата Грејс Кели.