Џона Хил го надмина Семјуел Л. Џексон по бројот на псовки во историјата на филмот

19 мај, 2020
Naslovna

Семјуел Л. Џексон е таа ќелава глава што се појавува во вашата глава кога некаде ќе го прочитате зборот „mother*ucker“. Не можете да одите против тоа. Оваа компилација е доволен доказ за неговиот придонес во нашите визуелизации.

До неодамна, тој беше шампион на пцуењето во филм – главно заради природата на филмовите во кои се појави. Ако филмовите Марвел во кои глумат таен агент Ник Фјури не беа направени за деца, сигурни сме дека тој сè уште би бил на самиот врв, но последната декада од неговата кариера честопати беше малку поблага на екранот. Не помалку и ништо повеќе, Џона Хил го прескокна според бројот на псовки во филмот. Џона Хил изговори вкупно 376 пати во филмовите. Тоа е 22,9 пати за секои илјада зборови. Самиот Џексон застана на бројка од 301 зборови на колнење на филм.

На поставувањето на Хил му помогна Волкот од Вол Стрит од 2013 година (толку многу веќе поминаа ???), кој исто така стана и филмот со најмногу псовки во историјата. Се сомневаме дека достигнувањата се направени директно за видео-снимки и се земени во предвид, но секој што го гледал филмот на Скорсезе, знае дека има многу зборови во тој филм, некои од нив дури и претерани. Тоа му дава шарм