Еден изненадувачки факт зошто Кендал Џенер е нај непопуларна од семејството Џенер-Кардашијан

16 јуни, 2020
хјкмл

Кендал е единствената која нема деца и според последните изјави, не брза да стане мајка. Во меѓувреме, нејзините четири сестри ги покажуваат своите деца на социјалните мрежи и привлекуваат тон внимание преку своето потомство.


На Кендал засега и е доволно да биде само тетка!

24-годишната манекенка се шегуваше со фактот дека не е мајка. Таа објавила фотографија на својата приказна на Инстаграм од неа во базен, опкружена со внуките и внуците со наслов „Сè уште немам деца“. Кендал изгледаше релаксирано, веројатно затоа што не мораше да внимава на малечките кои се шеткаат во водата. Не е дека Кендал не сака деца – само сака да може да го живее својот живот како што сака.


Нејзините сестри со тоа ја изградија својата популарност и го преточија во успешни деловни активности, но секако им помогна и да го зголемат бројот на свои фанови на социјалните медиуми преку споделување фотографии од нивниот реален живот – вклучувајќи ги и нивните семејства. Кендал отсекогаш била по приватна за тоа со кого се дружи и што прави што придонесува за нејзиниот недостаток на популарност. Но, ако манекенката одлучи да има дете, плус одлучи да ги сподели тие фотографии на социјалните медиуми, таа ќе доживее ново ниво на популарност што е поблиску до она што го имаат нејзините сестри. Тоа е загарантирано.

View this post on Instagram

coziest weather

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on