Една од најпознатите порно sвезди откри што бараат младите кошаркари од неа

18 мај, 2020
Naslovna

Една од најпознатите sвезди на филмови за возрасни, Лиза Ен, иако е во пензија веќе шест години, сепак привлекува внимание.

Меѓу другото, Лиза е позната како љубител на кошарката, но и кошаркарите и често ги следи натпреварите во НБА-лига.

“Кога ги гледам овие млади кошаркари, се чувствувам како кога мажите гледаат во ангелите на Викторија. Нивните тела се убави. Тие се само на почетокот на животот и сè уште можат да се возбудат. Тие се наивни и едноставни и во нив нема негативности. Егото не постои. тие не се незадоволни и тоа е само забавно “, рече Лиза Ен.


Таа призна дека кошаркарите честопати ја повикуваат и ја прашуваат за нејзиниот совет, а откри и што им сугерира.

“Вистина е, некои ми се јавуваат и ме прашуваат што можам да им кажам за една девојка која сака да им пристапи. Мојот одговор е искрен. Им кажувам сè што мислам дека е важно. Исто така, им кажувам да кријат паричници, часовници и сите скапоцености,”Им велам да го земат нејзиниот телефон веднаш штом ќе влезе во куќата и да го стават на безбедно место. На крајот, им велам да бидат брутално искрени, да имаат сериозен разговор со девојката и отворено да и кажам каква врска сакаат”, откри Лиза Ен.