ЕКСКЛУЗИВНА ФОТОГРАФИЈА: Руперт Гринт се појавуви со девојката Џорџија Грум и нивното бебето откако ја искритикуваа Џ.К. Роулинг за „трансфобија“

14 јуни, 2020
rr

Руперт Гринт во саботата беше забележан како купува кафе со девојката Џорџија Грум и нивната новородена ќерка во саботата.

Ѕвездата од Хари Потер (31) се придружи на неговите колеги во клеветата против Џ.К. Роулинг.

Во петокот Руперт застана последен во низа актери што зборуваа против авторката, откако таа објави нова статија на интернет за „луѓе кои имаат менструација“.