Емина Јаховиќ ја објави веста дека има ново момче милионер (ФОТО)

21 јуни, 2020
јкјхк

Емина Јаховиќ и нејзиниот љубовен живот се најдоа во фокусот на странските и домашните медиуми, за тоа како пејачката најде ново момче.

Припадниците на Седмата сила во Турција напишаа дека Емина влегла во романса со милионерот Салих Чечен, а по ваквите натписи, пејачката одлучи да ја открие вистината.

  • Сите наслови и шпекулации за мојата нова љубовна врска се невистинити … Ви благодарам за вниманието – напиша пејачката на инстаграм.

Да потсетиме, последната врска на пејачката, која таа ја потврди, беше со мултимилионерот Садетин Саран.