Еве како да го натерате вашето милениче да позира за совршена фотографија!

21 мај, 2020
миленик

Дали некогаш сте се запрашале како некои кучиња и миленици изгледаат совршено на фотографиите на социјалните мрежи? Како позираат така? Дали можеби луѓето прават милион фотографии, па се молат од нив да излезе една убава?

Доколку сакате да имате една нормална фотографија од вашиот миленик, постои решение. Се вика Flexy Paw и се закачува на врвот на мобилниот телефон… И држи награда за миленикот!

Ете, тајната е откриена… Можете и сами да направите ваков сличен изум за супер фотографии!