Еве сè што треба да знаете за нето вредноста на Бруно Марс

7 јуни, 2020
фддффдгффдсг

Да се нурнеме во неговиот базен на пари – од дигитална сингл продажба и огромна заработка од турнеја до неговиот обичен мултимилионски долари имот во двојно затворена заедница.


Бруно не може да запре, нема да престане да прави турнеи и да заработува милиони. На турнејата Moonshine Jungle во 2013 година заработи 156,4 милиони американски долари, во волшебната турнеја во 2017 година заработи 367,7 милиони долари, а неговата престојувачка 2016 година во Лас Вегас? Обични 29 милиони долари. Очигледно, Бруно не мора да ги задржи сите тие пари заради трошоците, но сепак тоа е огромна бројка.

Форбс изјави дека Бруно заработил 100 милиони долари помеѓу 2017 и 2018 година благодарение на неговата повеќемесечна 24-та магична турнеја. И, искористете го ова, бидејќи Бруно нема менаџер, тој не мора да предаде 20 проценти од заработката, а собата на проценки на „Форбс“ заштеди 10 милиони долари само во 2018 година. Паметен потег.