Фенг Шуи- како да привлечете богатство и љубов до крајот на 2020 година?

3 мај, 2020
feng

Според Мери Дајмонд, мајсторка за фенг шуи, законот за привлекување можеме да го прошириме на целиот дом и со тоа брзо да ги оствариме нашите цели.

За да привлечете финансико изобилие во 2020 година, како и семејна среќа, во домот треба да ги внесете следниве симболи:

1. За поскладни односи со семејството, пријателите и партнерот

Во северозападниот дел на дневната соба ставете фотографија од семејството (или од вас со вашиот партнер) и бел кварцен кристал.

2. За поголем прилив на пари во куќниот буџет

Поставете мала фонтана со вода или предмет со златен сјај во југоисточниот дел на дневната соба.