Фотографи кои го „запалија“ интернетот: Богдана пред и по пластичните операции

15 јули, 2020
џцвџцв


Богдана ги зголеми градите и усните, некои тврдат дека и нејзините јаболчици, и иако изгледа убаво, има и такви кои тврдат дека „предходно била поубава“. Слики од периодот кога играше кошарка и пред да се приклучи на семејството Ражнатовиќ кружат на Интернет. Погледнете како изгледаше тоа: