Фрли чаша кон келнерот, па заработи нокаут од кој тешко се опоравува

20 мај, 2020
пијачка

Тепачките во барови можат да бидат хаотични, но пресметката која се шири на социјалните медиуми заврши многу брзо. Снимен е непристоен гостин, расправајќи се со келнер и кој на крајот се обидува да го удри со чаша пијалок.

Келнерот потоа го предизвикува на тепачка и го нокаутира со првиот удар. Еден пријател на нокаутираниот клиент се обиде да возврати на провокација, но на крајот тој само му помогна на пријателот да се крене, поирувајќи се со ситуацијата.

Во продолжение можете да ја погледнете тепачката што кружи на социјалнте мрежи.