Генијален трик за смукање прашина!

13 мај, 2020
смукање

Смукањето прашина е неизбежен дел од чистењето на домот, но и многу досадно.

Постои генијален трик за брзо чистење во кој правосмукалката се користи во комбинација со фен за коса. Како?

– Користете го фенот за да ја истерате прашината од тешко достапните места

– Потоа прашината едноставно исмукајте ја од подот

Само внимавајте при смукањето: постојат работи за кои мислиме дека можеме да ги собереме со правосмукалка, а истите можат да ни ја расипат правосмукалката.