Глумицата не го покажуваше своето лице цели две години: Лара е непрепознатлива по операциите

6 јуни, 2020
rs_1024x759-140804161701-1024.before-after-lara-flynn-boyle-080414

Lara Flynn Boyle важеше за вистинска убавица, но со бројните операции потполно го промени изгледот на нејзиното лице.

Славната глумица цели две години не се појавуваше во јавност, а сега е фотографирана непосредно по естетската операција на носот, па сите имаа можност да видат како изгледа.