Го покажа вистинското лице: без тронка шминка Адел изгледа непрепознатливо!

5 мај, 2020
адел

За време на изолацијата многу ѕвезди одлучиле да ги споделат своите форографии во потполно лежерно и природно издание, па кон тој тренд се приклучила и Адел. Таа објавила фотографија без тронка шминка и открила како изгледа кога не е на црвениот тепих.

Разликата е огромна. Да ја сретнете некаде на улица, сигурно нема да ја препознаете!

Оваа нејзина објава предизвикала вистинска бура од реакции, особено затоа што публиката е навикната да ја гледа Адел секогаш во средено издание.