Го родила мајка му за топка! Џоковиќ покажал дека е добар и во овој спорт! Ноле не губи време во карантин

15 мај, 2020
Naslovna

Новак Џоковиќ полека се враќа на тренинзите и подготовките за турнири кои сè уште се наоѓаат во маглата заради целокупната состојба предизвикана од пандемијата на коронавирус.

Сепак, најдобриот тенисер во светот очигледно не издржал во изолација.

Имено, тој на Твитер објави видео за тоа како се рекреира и истовремено се вклопува за време на пандемијата и карантинот.

Видеото е направено на крајот на март, а според она што го покажува Новак, тој очигледно не би бил ниту лош кошаркар.

И, би се рекло дека има мека рака.