Годините за неа се само бројка – погледнете како изгледа Касандра денес!

6 јуни, 2020
N0ik9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWlRjN01EQV8vNTk0NTBjYTY0MjEzNWJkOTg5NjJhY2I4M2E3ODFjODMuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Името Кораима Торес ретко на кого му звучи познато, но името “Кassandra” сигурно ќе ве потсети на едни поубави времиња.

Популарната Kassandra за време на своето прикажување, во 1997ма година, стана миленичка на целиот Балкан и сите нè држеше будни пред малите екрани во исчекување на следната епизода.

Девојката со црна коса и сини очи, според обичаите на Ромите, му беше ветена на Ранду, којшто беше познат во циркузот по точката со ножевите. Сепак, Касандра се вљубува во згодниот и богат Луис Давид, еден од синовите на нејзината маќеа.

Венецуелската глумица, која стекна светска слава преку ликот на Касандра од истоимената серија, дваесет години по емитувањето на латиноамериканската сапуница, изгледа неверојатно!

Кораима приватно воопшто не користи шминка, но секако и нема потреба од тоа, бидејќи и во својата 47ма година, изгледа прекрасно.

На снимањето на серијата “Сонови и огледала”,  го запозна глумецот Николас Монтера, со кого во 1996та година се венчаше и денес го имаат синот Мануел Николас.