Големиот хит на Синди Лопер зборува за мастурбација: Вокал за оваа песна музичката sвезда ја сними гола!

17 октомври, 2020
sindi

Песната се најде на познатата листа „The Filthy Fifteen“, поради текстот со текстуална тематика


Пејачката Синди Лопер важи за една од најомилените пејачки во светот. Таа се стекна со слава во текот на осумдесеттите години од минатиот век, а планетата најпрво ја освои со нејзиниот деби албум наречен „She’s So Unusual“, кој вклучува бројни хитови како „Girls Just Want to Fun”, „Time After Time“. .

Во него се најде и песната „She Bop“, која беше контроверзна сама по себе. Имено, оваа песна е за мастурбација и се најде на познатата листа „The Filthy Fifteen“, поради текстот со текстуална тема.

Во разговор со водителот Хауард Стерн, Синди Лопер откри дека ги снимала вокалите за оваа песна додека била гола.

Песната „Таа Боб“ се снајде одлично на топ-листите, а денес може да се слушне на радио и ТВ станици низ целата планета.


Синди Лопер – „She pop“: