Големиот холивудски акционен актер е и добар татко

21 мај, 2020
maxresdefault

Актерот Џејсон Статам овие денови го поминува времето со своето семејство. Тој е виден во Беверли Хилс како на детски мотор се вози заедно со својот две годишен син Џек, кој е од бракот на Џејсон и моделот Рози Хантингтон, а парот е во брак од 2010 година. Погледнете ја семејната галерија.