Готова е! Праскичка и Voyage ја најавија новата песна!

22 мај, 2020
праскичка

Популарниот музички пар Voyage и Праскичка во изминатиов период вредно работеа на новата песна која е подготвена за објавување.

Voyage објавил стори од студио во кое ги прави нумерите со својот тим и најавил уште еден хит.

– Новата песна е готова! -напишал пејачот и ја означил Праскичка.

Пред три недели парот ја издаде песната “Dam”