ХАОС! Дојде за да ме уништиш! Луна викаше по Анабела, ја пцуеше мајка си, а Марко ја исфрли од куќата

16 мај, 2020
анабела

Во “Задруга“ продолжија да ја осудуваат Луна Џогани за однесувањето кон нејзината мајка, Анабела Атијас, а потоа се врати расплакана од собата за да се соочи со неа.

„Повторно ја продаде мајка си, луѓето гледаат сè“, и рече Мика на Луна. “Еве, чудовиштето, заради кое мајката плаче. Ќерката е монструм. Ти ја продаде”, и викна Џедовиќ на Луна. „Таа плаче затоа што и рече дека сум невоспитана“, одговори Џогани. „Не, таа рече дека ја избрка со грди зборови“, истакна новинарот.

Во продолжене погледнете ја целата расправија: