ХАОС ВО СТУДИО: Цеца напушта емисија, после НЕВИДЕН ХАОС и КАВГА (видео)

11 мај, 2020
ХАОС ВО СТУДИО: Цеца напушта емисија, после НЕВИДЕН ХАОС и КАВГА (видео)

Во студио на ТВ Пинк, каде што сопственикот на телевизијата Жељко Митровиќ се појавува како гостин, заедно со Цеца Ражњатовиќ и Чеда Јовановиќ , после озбилна кавга и сериозни обвинувања од сите страни, Цеца го напушта студиото и емисијата.
Кој беше виновен одлучете сами. Видете го получасовниот дел од емисијата на линкот во прилог.
Како коментар би го ставиле само фактот дека кај некои актери на целиот циркус повеќе говореше “белиот” фактор, што сериозно го разнишал здравиот разум доколку и некогаш постоел.

https://youtu.be/PoyYbg8mfcc