Хит: Луна читаше честитка за Бајрам и сега сите и се смеат!

25 мај, 2020
luna 2

Луна Џогани зела да ги чита писмата кои стигнале во Задруга, а едно од нив е од братот на Гаги Џогани.

Џоле Џигани најпрво честитал Бајрам, но Луна не успеала да ја прочита честитката и само го искршила јазикот.

– Драг брату, пред се Бајрам Шериф Мубака Ракозу (Бајрам Шериф Мубарек Олсун), јас навистина не знам да го прочитам ова- рекла Луна.

Погледнете како изгледало тоа: