ХИТ на социјалните мрежи: Северина и ТИТО го честитаа Први Мај :)

1 мај, 2020
image1

На хумористичен начин, Северина Којиќ го честиташе Денот на трудот, 1 мај.

Таа на Инстаграм објави црно-бела фотографија каде го постави својот лик покрај Јосип Броз Тито, а покрај неа напиша:

„Дозволете да ви честитам 1 мај, празник на работниците! Дозволете ова да биде во чест на сите работници, особено во овие времиња на медицински сестри, лекари, хигеничарки, продавачки, апотекарки, негувателки, особено за жените, кои се хероини во привата линија на оваа пандемија, за да можат машки да се пофалат по ова“.

Фотографијата стана вистински хит и собра бројни коментари и лајкови.