Хороскопски знаци кои најдолго можат да издржат без секс

28 април, 2020
Naslovna

Ви ги претставуваме трите хороскопски знаци кои најдолго можат да издржат без секс. На нив не им е многу мачно ако редовно не го испразнуваат интимниот однос со својот партнер

Бикот e познат по својата стрпливост, иако ги сака физичките аспекти на односите.

Ракот e знак на кој емотивниот однос секогаш му е пред физичкиот. Секогаш плива во емоции во кои често знае и да претера.

Јарецот е познат по дисциплина и самоконтрола. Исто така, тоа е знак склон да ги анализира работите пред да се вклучи во сексуален однос. Тие се исто така многу претпазливи, па затоа често им е потребна интелектуална стимулација за сексуален контакт.

Дали сте и вие меѓу овие знаци?