И дозволил на својата девојка фризерка да вежба на него за време на изолацијата, погледнете ги последиците

16 мај, 2020
фризура

Девојката и нејзиното момче експериментирале со фризури и добро се забавувале.

Хајди Ли е сопственик на фризерски салон, која беше принудена да го затвори поради пандемијата на корона вирусот, но своите вештини ги одржуваше благодарение на долгогодишното момче, кое и дозволи да си поигрува со него. Сликите од фризурите од изолација беа споделени на Инстаграм за сите да видат дека е можно да се одржи фризерска форма дури и надвор од салонот.