И ѕвездите се луѓе како нас!

27 април, 2020
metju

Го шетаат кучето

Џина Родригез го изнела своето слатко кученце на свеж воздух.

01.04.2020, Лос Анџелес

Возат велосипед!

Возење велосипед со стил! Рис Витерспун ја искомбинирала капата со велосипедот.

31.03.2020, Лос Анџелес

Го исфрлаат Ѓубрето!

Шиа Лебуф го сработува својот дел од домашните работи.

01.04.2020, Лос Анџелес

Одат на пазарење!

Се чини дека кујната на Норман Ридус и Дајен Кругер ќе биде полна долго време.

31.03.2020, Лос Анџелес

Сами си полнат бензин!

Ребека Блек сама си полни бензин…

18.03.2020, Лос Анџелес

Си земаат храна за носење!

Рацете на Брајан Остин Грин се преполни со храна за носење за неговото семејство.

28.03.2020, Лос Анџелес

Си прават пролетно чистење!

Дали ми треба светкавово? Сигурно Амбер Хард тоа се прашува додека ги сортира алиштата во нејзината гаража.

27.03.2020, Лос Анџелес

Си купуваат цвеќиња!

Емили Ратајковски е влезена во пролетен филм, па си се почестила со убав букет.

15.03.2020, Њујорк

Си купуваат кафиња!

Кристијан Беил зема кафе и печива додека вози велосипед.

09.03.2020, Мајами

Јадат замрзнат јогурт!

Шарлиз Терон си се слади со замрзнат јогурт.

13.01.2020, Лос Анџелес