Игор Којиќ за својата врска со Северинa: Ако сите се држеа до љубовта, оваа земја би била рај (ФОТО)

20 мај, 2020
северина

Веќе некое време се шпекулира дека бракот на Северина и Игор Којиќ е во криза.

Додека некои пишуваат дека поднеле барање за развод, синот на Драган Којиќ, Кеба, на социјалните мрежи сподели своја фотографија и љубовна приказна.

– Ако сите се држеа до љубовта, оваа земја би била рај. Но, ако секој се придржуваше до барем она што е малку помалку од љубовта – затоа што љубовта е врска на совршенство – ако барем се придржуваа кон принципот „она што го сакате за себе, направете го за другите; она што не го сакате за себе, не правете го за другите “, тогаш земјата, ако не станеше рај, ќе биде близу до рајот.” Патријархот Павле – напиша Игор.