Има само 159 см и облини на кои им нема рамни, а сега позира во ПРОВОКАТИВЕН ФУСТАН: ѝ испаднаа ЦЕЛИТЕ ГАЌИ – ако ОВОЈ КОНЕЦ може да се нарече така

19 октомври, 2020
Gxnk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWW1RN01EQV8vODZhZGZhN2M3OTFlNzg3OGJkMDY3MDBhNmM0YmEwZDguanBnkZMCzQKeAIEAAQ

Ким Кардашијан никогаш не се плашеше да покаже премногу, а кога и да помислите дека веќе сме виделе сè од најпознатата старлета на Светот, таа ни докажува поинаку!