Имаат исти имиња, нивните жени и деца исто така имаат исти имиња, а по 39 години се ЗАПОЗНАА и ја дознаа ВИСТИНАТА (ВИДЕО)

8 ноември, 2020
Bliyanci

Случајот со близнаците Џим Луис и Џим Спрингер е еден од најинтересните

Случајот со идентичните близнаци Џим Луис и Џим Спрингер, кои биле разделени уште при раѓањето, е една од најневеројатните семејни приказни на сите времиња.

Зачудува серијата сличности што ги поврзуваат.

Приказната започнува во 1940 година кога се родија две момчиња, идентични близнаци кои веднаш беа дадени на посвојување. За жал, браќата беа разделени и едниот го посвои семејството Луис, а другиот семејството Спрингер.

И следува првата судбоносна врска – не знаејќи што направи другото семејство, обете семејства го именуваа новороденчето Џим.

Близнаците продолжија да живеат одделно, а списокот на работи што ги поврзуваат е толку нереален што е тешко да се поверува дека е вистина. А вистина е.

Браќата како деца имале куче, на кое му го дале исто име – Тој. И двајцата беа надарени за математика и столарија, а лошо го познаваа англискиот јазик.

И двајцата имаат по два брака – првата сопруга се вика Линда, а кога тој брак не успеа, тие повторно се венчаа, а името на втората сопруга повторно е исто – Бети.

Откако добија синови, браќата им го дадоа истото име Џејмс Ален.

Близнаците биле твродкорни пушачи, главите ги болеле во исто време од денот, па дури и ги поминале годишните одмори на истата плажа во Флорида!

Возеа ист автомобил (Шевролет) а се занимаваа скоро со истата работа – едниот беше полицаец, а другиот чувар.

Дури во 1977 година, Џим Луис, кој знаеше дека има брат близнак од шестгодишна возраст, реши да го најде својот брат, а успеа во 1979 година, кога двајцата Џим првпат се сретнаа.

Потоа тие беа гости во емисијата Tonite Show“ и ја раскажаа својата фасцинантна приказна.