10 фотографии кои докажуваат дека овој свет е полн со чудни луѓе!

12 април, 2020
11

Да бидеме искрени, светот без чудни луѓе би бил прилично досаден. Вакви сцени ќе гледавме само во филмовите … 🙂

За време на прошетката може да наидете на сцена што малку ќе ве вознемири.

Високо бебе во тоалет 🙂

Невнимателен полицаец заврши во весниците.

Рачен банкомат!

Она кога немаш балкон, но навистина многу посакуваш!

Оваа госпоѓа дефинитивно била во центарот на вниманието кога се појавила со оваа модна комбинација.

Ова е навистина доста чудна глетка 🙂

„Некој човек од автобусот одеше напред кон возачот. Тој мораше да отиде во тоалет …”

Јадење во теретана 🙂

Не смее да се губи време 🙂