11 работи кои добиваат сосема нов изглед под УВ светла

10 април, 2020
uv svetlina

Погледнете како обичните работи изгледаат сосема поинакви под ултравиолетовата светлина. И имајте на ум дека веројатно ќе сакате темелно да ја исчистите рерната! 😀

Гасеница.

Шкорпија!

Тоник 🙂

Корали <3

Visa картичка.

Оваа пиперка изгледала љиљакова 🙂

Скелетот на камелеонот е видлив преку кожата кога е изложен на УВ светлина!

Око на пеперутка 🙂


„Чиста“ печка под УВ светло 😀

Дамките на бананата изгледаат поплави кога се изложени на УВ светлина.

Точки на забите 😀