13 фотографии од духовит татко и неговото бебе во пресмешни ситуации

12 април, 2020
bebe

Многу татковци гордо се сликаат со своите бебиња. Но, нема да наидете на многумина што го прават тоа генијално како Шолом Бер Соломон.

Имено, овој комичен татко се фотографира со својата ќерка во смешни ситуации, и така создава спомени на кои заедно ќе се смеат еден ден. Барем да имаше повеќе такви опуштени и духовити луѓе. 🙂